1000 characters left

Bemutatkozás

 

A Felületkémia Kft. 100 % magyar tulajdonban lévő 10 főt foglalkoztató cég, amely csaknem három évtizedes múlttal rendelkezik a felületkezelő anyagok piacán. Fő profilunk az ipari felületkezeléssel kapcsolatos speciális vegyszerek és berendezések kereskedelme, valamint a különböző technológiák kialakítása, felügyelete.

Tevékenységünk túlmutat az egyszerű kereskedelmen: szakmai tanácsadással segítünk a meglévő és a leendő ügyfeleinknek a megfelelő termékek kiválasztásában, berendezések beüzemelésében és szervizelésében. Felszerelt laborral és szakképzett munkatársakkal állunk partnereink rendelkezésére műszaki és technológiai és laborvizsgálatok területén is.

 

TERMÉKEK

 

A Felületkémia Kft. a német Walther Trowal GmbH és a Chemische Werke Kluthe GmbH. magyarországi képviselője, termékeinek kizárólagos forgalmazója. Felületkezelő vegyszereink egy részét ugyanakkor saját receptúra alapján, Magyarországon gyártatjuk.

 

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

 

A termékeinket és az azokhoz kapcsolódó technológiákat a folyamatos termékfejlesztés és a környezettudatos szemlélet jellemzi.

Az elmúlt években jelentős fejlesztések indultak be cégünk életében: megtörtént a központi telephely korszerűsítése, felújítása és egy bemutatóterem létrehozása. Folyamatosan bővítjük cégünk szolgáltatásainak körét is (az ipari vegyszereken és koptatótesteken kívül alkatrészek, berendezések forgalmazása, szerviz munkavégzés).

Célunk a folyamatos fejlődés, a maximális vevői elégedettség elérése, az egyedi igények magas szinten történő kiszolgálása és a gyors ügyintézés. Erősségünk a vevőkkel való aktív kapcsolattartás, ügyfélközpontúság és rugalmasság.

 

PARTNEREK

 

Termékeinket és szolgáltatásainkat bármely cégnek és vállalkozónak kínáljuk, aki műszaki problémájával megkeres bennünket. Szolgáltatásainkat a legkisebb cégektől a legnagyobbakig, az ország teljes területén igénybe vehetik partnereink.

 

Meggyőződésünk, hogy a magyarországi vállalkozások fejlődéséhez nagyban hozzájárul a közös gondolkodás és a beszállítókkal való szoros együttműködés.

Keresse bizalommal munkatársainkat!