1000 characters left

Szolgáltatások

szolgaltatasok feluletkemia 2

 

TECHNOLÓGIAI- ÉS SZERVIZSZOLGÁLTATÁS

 

Szerviz szolgálatunk munkatársai rendszeresen felkeresik felhasználóinkat, és segítséget nyújtanak az esetleg felmerült problémák megoldásában. Fejlett laborunkban teszteket, vizsgálatokat tudunk végezni a technológia hibamentes működtetéséhez.

 

ÚJ TECHNOLÓGIÁK KIALAKÍTÁSA ÉS FELÜGYELETE

 

Az adott műszaki problémára megfelelő termékeket ajánlunk, és kidolgozzuk a hozzátartozó technológiát. Az ajánlott technológiákat szakembereink személyes
közreműködésével beüzemeljük, a megbízott dolgozókat a technológia megfelelő üzemeltetésére betanítjuk.

 

RAKTÁROZÁS

 

A Felületkémia Kft. a szükséges segédanyagok széles körű választékát készletezi, illetve forgalmazza. Megfelelő készletezéssel biztosítjuk vevőinknek a folyamatos kiszolgálást.

 

ALKATRÉSZELLÁTÁS ÉS SZERVIZ

 

A partnereink által gyártott berendezésekhez szükséges alkatrészek beszerzésében és a gépek javításában kereskedelmi és műszaki segítséget nyújtunk.

 

RENDELÉSEK KISZÁLLÍTÁSA

 

Vállaljuk a partnereink által megrendelt termékek rövid határidővel történő kiszállítását is. Amennyiben rendeléseik legkésőbb délelőtt 11 óráig feldolgozásra kerülnek, úgy a megrendelt termékeket már másnap, kedvező áron kiszállítja cégének szerződéses partnerünk, az MPL futárszolgálat.

.