1000 characters left

A WALTHER TROWAL CÉG BEMUTATÁSA

walther trowal logo korvibrator A KEZDETEK


Carl Kurt Walther 1931-ben alapította vállalkozását. Akkoriban a cég, festési eljárásokhoz és sorjátlanításához alkalmazott forgó dobos berendezések gyártásával foglalkozott. Az alapító hamar felismerte, hogy a koptatás és a sorjátlanítás területén felmerülő műszaki problémák megoldására egyre inkább szükség van, ezért mind nagyobb hangsúlyt fektetett megfelelő berendezések és technológiák kifejlesztésére.

 

FEJLESZTÉS

 

Sokéves kutatómunka eredményeként 1956-ban került az első vibrációs koptató berendezés a piacra, amely hatalmas műszaki szenzációt jelentett. A mechanikai felületkezelés az egyre kiszélesedő felhasználási igényekkel együtt növekedett. Ezután lépésről lépésre jelentek meg a cégünk nevéhez fűződő, koptatási eljárásokat forradalmasító berendezések, segédanyagok és eljárások.
•  Különböző geometriájú koptatótestek
feltalálása
•  Integrált szeparáló zónával rendelkező
körvibrátor  berendezések kifejlesztése
•  Centrifugális erő elvén alapuló koptatás
•  Merítő-koptató berendezések

 

KÖRNYEZETVÉDELEM

 

Az egyre növekvő környezetvédelmi elvárásoknak megfelelően a Trowal cég kifejlesztette a mechanikai felületkezelés speciális szennyvízkezelési technikáját, amely egy rendkívül modern, visszaforgatásos zárt rendszer. A Trowal centrifugák segítségével gyakorlatilag biztosítható a „szennyvízmentes” trovalizálás.

 

ÚJDONSÁGAINK

 

A legújabb fejlesztésünk az úgynevezett Trowal M-TMD merítő-koptató berendezések, amelyeket nagy értékű, érzékeny munkadarabok, extrém keménységű valamint nehezen megmunkálható anyagok esetén is kiválóan alkalmazhatóak.

 

WEB

 

www.trowal.com