1000 characters left

Koptatási segédanyagok

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE 

trowal segedanyagok

A LEGJOBB KOMBINÁCIÓ

 

A TROWAL nemcsak a legkülönbözőbb anyagú munkadarabok felületének megmunkálásra alkalmas eljárásokat, hanem a felületek célzott megváltoztatásához, módosításához széles spektrumú, úgynevezett koptatási segédanyagokat is kínál. Az optimális eredmény a megfelelő berendezés, eljárás, valamint segédanyag (koptatótest, koptató folyadék) megválasztásával érhető el.

 

KOPTATÓTESTEK ÉS ADALÉKOK

 

A TROWAL cég valamennyi alkalmazási területre célzott, csiszolótest-programmal rendelkezik. A koptatótestek egymástól méretükben, geometriájukban, összetételükben és mindezek következtében csiszolóhatásukban is eltérhetnek. A legkülönbözőbb kombinációkat több mint 60 év tapasztalata és fejlesztőmunkája eredményezte.

 

KERÁMIAKÖTÉSŰ KOPTATÓTESTEK

 

Ezeknél a koptatótesteknél a csiszolószemcséket kerámia alapanyagba ágyazták. A nagy sűrűségnek köszönhetően a kövek nagyobb nyomást fejtenek ki és ez súrlódás alakul ki. Segítségével erőteljes sorjátlanítást, világosabb, csillogó felületet érhetünk el.

 

 

MŰANYAGKÖTÉSŰ KOPTATÓTESTEK

 

Ezeknél a koptatótesteknél a csiszolószemcséket műanyagba ágyazzák. Jellemzője a kiváló csiszolóhatás, különösen alumínium és más puhább fémek kíméletes koptatására használják.

 

KOPTATÓ FOLYADÉKOK

 

A koptató folyadékokat a csiszolóhatás felerősítésére, a munkadarabok tisztítására és konzerválására használják. Felhasználása során a csiszolókövek is tiszták maradnak, hatékonyságuk nem csökken.

 

FLOKKULÁLÓ ÉS EGYÉB ADALÉKOK

 

A flokkuláló adalékokat a technológiai folyadék tisztítására alkalmazzák. Az olaj és más szennyeződések, valamint az iszap nagyobb pelyhekben történő megkötésével előkészíti a szennyvíztisztítást.

 

SPECIÁLIS SEGÉDANYAGOK

 

Speciális eljárásokhoz is kínálunk segédanyagokat: szárító granulátumok, rozsdamentes acélgolyók és szatelitek különböző méretben szintén megtalálhatóak termékeink között.