1000 characters left

Foszfátozás

foszfatreteg mikroszkoposCINK- ÉS MANGÁNFOSZFÁTOZÓSZEREK
DECORRDAL® TERMÉKCSALÁD
 
Több mint 60 termékünket használja fel az ipar ebben a szegmensben, beleértve a teljes technológiát (zsírtalanítás, aktiválás, foszfátozás, passziválás). A megrendelő igényeinek megfelelően dolgozzuk ki az adott célra legmegfelelőbb technológiai eljárást, és termékeket. A heidelbergi laboratóriumban rendelkezésre álló kísérleti eszközökkel jól szimulálhatók az egyes eljárások. A DECORRDAL 300® termékcsalád az autóiparban használt, nagy korrózióvédelmet biztosító tri-kationos (cink, nikkel, mangán) eljárás alapja.
 
ZSÍRTALANÍTÓ- ÉS VASFOSZFÁTOZÓSZEREK
 
DECORRDAL® 40 TERMÉKCSALÁD
 
A DECORRDAL® 40 termékcsalád kombinált felületkezelő anyagokat tartalmaz, amelyek egy lépcsőben oldják meg a zsírtalanítást és a foszfátozást. A termékek folyadékok, nagy megbízhatósággal és gazdaságosan adagolhatók pH-vezérelt szivattyúval. A fémfelületen kialakult vasfoszfát réteg növeli a korrózióállóságot és elősegíti a felvitt festékréteg tapadását. Több mint 150 termékünket használják fel szóró, mártó és gőzsugaras eljárásokhoz.
 
SZERVES ZSÍRTALANÍTÓ- ÉS FOSZFÁTOZÓSZEREK
DECORRDAL® TERMÉKCSALÁD
 
Olyan termékek, melyekkel egy technológiai lépésben megvalósítható a kezelendő termék zsírtalanítása és foszfátozása. Szerves anyag tartalma miatt a kezelőszer a fémfelületről elpárolog. Különösen a nagyobb alkatrészeknél, felületeknél használatos.
 
KONVERZIÓS KEZELÉS (NANOKERÁMIA-BEVONAT)
 
Alternatív energiatakarékos megoldás a vasfoszfátozás helyett. Korrózióvédő, festéktapadást javító előkezelés, mely lényegesen egyszerűbb és költséghatékonyabb berendezés-kialakítást igényel, mint egy vas- vagy cinkfoszfátozás. A konverziós réteg (külön passzíváló réteg felvitelére nincs szükség) szobahőmérsékleten kialakítható, így energiát takaríthat meg.
 
KROMÁTOZÁS
DECORRDAL® AL TERMÉKCSALÁD
 
A kromátozás alumínium felületek kezelésére alkalmazott eljárás, amely növeli a korrózióállóságot és a felvitt festékréteg tapadását. Az előállítható színek: színtelen, sárga, zöld.
 
KRÓMMENTES KORRÓZIÓVÉDŐ FELÜLETKEZELÉS
DECORRDAL®-AL TERMÉKCSALÁD
 
A DECORRDAL® AL néven forgalmazott krómmentes termékeinkkel előállított bevonatok minősége kiemelkedő a piacon jelenlévő korrózióvédő-szerek között. Környezetkímélő termékeket forgalmazunk ezekhez a technológiákhoz, amely termékek öblítéses és öblítésmentes (No Rinse) eljárásokhoz is alkalmazhatók. Az előállított korrózióvédő réteg színtelen.
.