1000 characters left

Korrózióvédelem

rozsda korrozio

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

VÍZOLDHATÓ KORRÓZIÓVÉDŐSZEREK


CUSTOS-TERMÉKCSALÁD


A CUSTOS korrózióvédő szerek foszfát és nitrit mentesek, biológiailag lebomlók. Adott célra a korrózióvédelem mellett passziválásra is alkalmas, mártó, szóró és nagynyomású berendezésekben.


EMULZIÓS KORRÓZIÓVÉDŐ-OLAJOK

CUSTOS®-TERMÉKCSALÁD

 

A CUSTOS termékcsalád konzerválószereket takar, amelynek termékei habzási hajlamukban, tisztítási hatékonyságukban és a védelem időtartamában (néhány órától akár több hónapig, szabad ég alatt is) különbözhetnek, illetve vízálló védőrétet hoznak létre.


NEM VÍZOLDHATÓ KORRÓZIÓVÉDŐ SZEREK

A CUSTOS termékcsaládon belül több mint 400 különböző korrózióvédő szert forgalmazunk, melyek igény szerint „átmeneti”, néhány napos (raktározás), illetve több hónapos (fedett helyen) korrózióvédelmet nyújtanak. A megrendelő igényének megfelelően ajánlatot teszünk a megfelelő korrózióvédő termékre és kezelési technológiára.


VÍZKISZORÍTÓ HATÁSÚ KORRÓZIÓVÉDŐ ANYAGOK

HAKUDREN-TERMÉKCSALÁD


A HAKUDREN termékekkel kezelt darabok energia-megtakarítással száríthatók, és igény szerint egyidejűleg korrózióvédelmet kapnak. Több mint 100 termékkel állunk vásárlóink rendelkezésére, amelyekkel ki tudjuk elégíteni a különböző száradási, filmképzési, korrózióvédelmi igényeket.

.