1000 characters left

IPARI SZENNYVÍZKEZELÉS

 PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

viz tiszta

Szinte minden ipari eljárás során - így a vegyi felületkezelésnél is - használnak vizet, amelyből végül szennyvíz keletkezik. A különböző iparágakban keletkező szennyvizek más és más szennyező komponenseket tartalmaznak. Ennek megfelelően kell kialakítani a szennyvízkezelő eljárásokat is.

A környezetvédelmi előírások szigorodása, a tiszta víz előállítási költségeinek növekedése és a környezettudatos gondolkodás egyre inkább ösztönzően hat az ipari szereplőkre, hogy az általuk felhasznált vizet kezeljék - és lehetőség szerint - újrahasznosítsák.

 

KOAGULÁLÓSZEREK - T-400 TERMÉKCSALÁD

 

A T 400 termékcsalád ipari szennyvízkezeléshez kifejlesztett, por- és folyadék formájú termékeket jelent. Az előforduló szennyvizek különbözősége, és az alkalmazott gépi berendezések száma indokolja, hogy 100-nál is több terméket forgalmazunk a szennyvízkezelési technológiákhoz.

 

KOAGULÁLÓSZEREK - ISOGOL® TERMÉKCSALÁD

 

Az ISOGOL termékcsaládon belül több mint 150 koagulálószert kínálunk a különböző festékekhez és festőeljárásokhoz. A termékpaletta sokféleségét az indokolja, hogy az adott célra kiválasztandó anyagnak az alkalmazott berendezés alkatrészeiről le kell tudnia választani a festéket. A kiválasztásnál figyelembe kell venni az alkalmazott berendezés típusát, adott esetben pedig egy berendezésből kell egyszerre vízbázisú és oldószeres festéket koagulálni.

.