1000 characters left

Zsírtalanítás, felülettisztítás

auto alkatreszek zsirtalanitas

PROSPEKTUS LETÖLTÉSE

VIZES ALAPÚ KONCENTRÁTUMOK

 

HAKUPUR®-TERMÉKCSALÁD

 

Több mint 500 különböző termékkel rendelkezünk ezen a területen, amivel gyakorlatilag az összes tisztítási, zsírtalanítási feladatot meg tudjuk oldani, akár fém, műanyag, vagy valamilyen bevonattal rendelkező felületen. A KLUTHE németországi laboratóriuma az egyes berendezéseket (mártó, szóró, ultrahangos, nagynyomású 16 bar-ig) szimulálni tudja, és így a legmegfelelőbb tisztítószert ajánlja.

A HAKUPUR termékcsalád olyan tisztítószereket tartalmaz, amelyek típustól függően rövid vagy hosszú időre korrózióvédelmet is nyújtanak a kezelt felületnek, illetve vízálló korrózióréteget hoznak létre. A KLUTHE cég az adott eljárásokhoz a legoptimálisabb tisztítószert illetve tisztítószer kombinációt ajánlja, ami a felhasználóknak jelentős anyagi megtakarítást jelenthet.

 

OLDÓSZERES ZSÍRTANÍTÓ ÉS TISZTÍTÓSZEREK

 

NIKUTEX®-TERMÉKCSALÁD

 

Több mint 1500 terméket forgalmazunk tisztítási és zsírtalanítási célokra. A saját fejlesztésű vizsgálati módszerrel a legalkalmasabb terméket tudjuk ajánlani az adott feladatra. Az igényeknek megfelelően forgalmazunk erős zsírtalanító hatású, gyorsan párolgó, gumi alapanyagú valamint festett termékek kezelésére is alkalmas anyagokat.

 

HAKU®1025-TERMÉKCSALÁD

 

A HAKU 1025 termékek halogénmentes, hidegen működő, oldószer alapú anyagok. Több mint 300 különböző receptúra áll rendelkezésre. Különösen nagy hatékonysággal távolíthatók el vele az állati eredetű olajok és zsírok, kátrány-, viasz-, különböző eredetű műgyanta szennyeződések. A termékek nem roncsolják a különböző bevonatokat, valamint a legtöbb műanyagot és gumit, különösen alkalmasak festett felületek tisztítására. A munkavédelmi és tűzvédelmi szempontokat is figyelembe vették kifejlesztésüknél. Szóró-, mártó- és árasztásos eljárásoknál is alkalmazhatók.

 

HAKUTEX-TERMÉKCSALÁD

 

Padlótisztítók, függőleges felületek tisztítószerei, stabil és instabil emulziókat képező anyagok, hidegen működő tisztítószerek, erős tisztító hatású anyagok.

 

EMULZIÓS TISZTÍTÓFOLYADÉKOK

 

HAKUPUR 70-TERMÉKCSALÁD

 

Filmképző, emulziós zsírtalanító folyadékok, melyek azonnali korrózióvédelmet biztosítanak.

.